A világ ahogy látjuk ... és egy kicsit másképp

 

A fotó az a fajta látvány, amit tízszer, hússzor, százszor is elővehetsz, megcsodálhatod, gyönyörködhetsz benne, gondolatokat ébreszt benned. Egy képet ki lehet olvasni, pont úgy, mint egy könyvet. Ez határozza meg a fotó helyét a világban, és ezért mondhatjuk, hogy a fotó és a fotózás örök.


Ebben a néhány sorban benne van a teljes igazság. A fotózás olyan műfaj, amiről azt vallom, hogy csak elkezdeni lehet, abbahagyni soha...

Elég fiatalon kezdtem el fotózni - már tizenegy-két évesen – minden családi, baráti eseményen, kirándulásokon. Egyszerű kis kompakt géppel kezdtem, majd megörököltem egy régi praktika gépet, egy kedves barátomtól – a fotós iskola kezdetén ezt használtam. Még az iskola ideje alatt vettem egy analóg tükörreflexes gépet, de nem sokáig használtam, mert a digitális gépek terjedtek el, így nekem is át kellett térnem erre. Most már szinte csak a (DSRL) digitális, tükörreflexes gépet használom, ami most a legmodernebb technológiának számít.

Kedvenc témáim közé tartozik a természetfotó és az emberek ábrázolása –ezek közül is inkább a kismama, baba fotó és a családi képek.

Ha képeim elnyerték tetszésed és fotósra lenne szükséged: én a galériában látható témakörök fotózását vállalom akár profi fodrásszal és sminkessel is.